Starta investmentbolag Cypern

Starta investmentbolag på Cypern – vi guidar dig rätt 

Att starta ett investmentbolag och ha dess säte på Cypern är något som under senare år kommit att bli allt mer populärt. Den stora anledningen till detta är ingenting att hymla med: väljer ni att starta investmentbolag på Cypern väljer ni också en väldigt förmånlig skattesats om 12.5% på företagsvinster - där det dessutom inte är någon skatt på utdelningar från utländska företag.

Vi vet vad som ska göras och vad som är viktigt att tänka på. Att vi dessutom byggt upp ett stort kontaktnät på Cypern borgar för effektiva lösningar utan några byråkratiska flaskhalsar. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med planeringen!  


starta investmentbolag Cypern

Fördelar med investmentbolag

En annan fördel är att det inte finns någon källskatt på räntor eller royalties. Cypern som land erbjuder även en väldigt flexibel företagsstruktur: något som gör att ett investmentbolag med säte i landet enkelt och smidigt kan anpassas efter exempelvis marknadsförändringar - eller för att möta nya möjligheter. 

Tittar man på Cypern ur ett mer geografiskt perspektiv utgör landet en perfekt knutpunkt för handel mellan länder placerade i Europa, Asien och Afrika. Att Cypern dessutom har avtal med många av dessa länder gällande skatter innebär att man som investmentbolag kan slippa bli dubbelbeskattad och undvika en massa onödiga skatter i samband med handel och affärer. 

Professionell hjälp och rådgivning

De fördelar vi ovan gått igenom finns definitivt tillgängliga för dig att dra nytta av. Genom att starta investmentbolag Cypern så kan du komma att göra större vinster och få mer bitar av den kaka dina investeringar leder till. Men, det handlar också om en ganska snårig väg fram till dess att ett investmentbolag de facto är registrerat på Cypern - en snårig väg kantad av juridik, byråkrati och en massa andra lagar, regler och förordningar. 

Genom att anlita oss för rådgivning och guidning så får du en spikrak väg från start till mål. Vi har lång erfarenhet av att starta investmentbolag på Cypern och vi kan hjälpa dig med allt från bolagsordning till exempelvis skapade av en ägarstruktur. 

Vi hjälper dig med detaljerna när du skall starta bolag på Cypern