Starta fondbolag Cypern

Starta fondbolag på Cypern - många fördelar 

Funderar ni på att starta fondbolag och ha sätet för detta på Cypern? Vi har lång erfarenhet av att hjälpa svenskar med att komma igång och etablera olika verksamheter, bolag och företag på Cypern och vi kan även bistå med vår expertis och goda kunskap i samband med att en fondbolag ska startas. 

Vi vet exakt vad som krävs och vilka detaljer som man måste tänka på i samband med att ett bolag ska registreras på Cypern. Vi står redo att hjälpa er med detta. Välkommen! 


starta fondbolag Cypern

Cypern – bra företagsklimat

Det man bör vara medveten om är att Cypern är ett land som erbjuder ett väldigt bra företagsklimat och där man exempelvis som fondbolag kan se extremt många fördelar i jämförelse med andra länder. En av de största är ingen hemlighet då det handlar om en låg och förmånlig skattesats. 

Registrerar du ett fondbolag på Cypern så kan du också dra nytta av väldigt låga skatter och även av skatteavtal med andra länder - där Cypern, som exempel på detta, har skatteavtal med över 60 länder i världen; det ger ditt fondbolag möjligheter till internationell handel på ett förmånligt sätt. 

Även Cyperns geografiska läge bör nämnas i just det sammanhanget: få andra länder har samma närhet till Europa, Asien och Afrika - Cypern blir, till mångt och mycket, en knutpunkt genom detta. 

Vi hjälper er att starta fondbolag på Cypern 

En annan fördel med att registrera ett fondbolag på Cypern är att landet har en väldigt flexibel företagsstruktur. Ditt framtida fondbolag kan genom denna flexibilitet enkelt ställa om och anpassas mot rådande marknadsläge och ta er an nya möjligheter och utmaningar. 

Ser man till en avslutande fördel med att starta fondbolag Cypern så handlar det om att det är billigt att driva ett sådant i landet. Man hittar snabbt kompetens och man kan utan problem också hitta prisvärda lokaler att husera i.

Problemet ligger i att det kan vara svårt att få de byråkratiska kvarnarna att mala. Att starta fondbolag på Cypern kräver kunskap, erfarenhet och spetskompetens vad gäller landets affärsjuridik. Dessutom är ett stort kontaktnät också något som gör skillnad. Exakt det är vad du får om du väljer oss för rådgivning och partnerskap. 

Vi hjälper dig med detaljerna när du skall starta bolag på Cypern