Starta bankkonto Cypern

Starta bankkonto på Cypern - en smidig process genom vår hjälp 

Att svenskar flyttar till Cypern är långt ifrån ovanligt att se idag. I och med att många - både svenska och utländska - bolag väljer att registrera sig och flytta till Cypern så följer många anställda med. 

Cypern är ett fantastiskt land att leva i. Bra mat, härligt klimat och trevlig befolkning som ser service som en självklarhet. Cypern erbjuder extremt bra skattesatser för företag och det är det givna skälet till varför så många också väljer att registrera sig i landet. Ska du flytta till Cypern så kommer du också att behöva ha ett cypriotiskt bankkonto.


starta bankkonto Cypern

Smidig process

Att starta bankkonto Cypern är något som vi kan hjälpa dig med och genom detta så kommer din resa också att bli avsevärt mycket smidigare. Vi informerar dig om vad som behövs, vad du ska tänka på och vad som är att anse som absolut nödvändiga handlingar för att så starta ett bankkonto på Cypern.

Skillnaden mellan Sverige och Cypern - och andra länder som Italien och Spanien, exempelvis - blir tydlig då det kommer till saker som att registrera sig hos olika myndigheter och att exempelvis starta ett bankkonto. Det handlar om byråkrati och det handlar om långsamt malande kvarnar. 

Vi hjälper dig hela vägen 

Som svensk är man bortskämd med effektiva lösningar där det mesta kan skötas via dator och telefon. Riktigt så enkelt är det inte på Cypern - och just där kan vår hjälp göra en enorm skillnad för dig. 

Vi har kontakterna som krävs för en effektivare lösning, vi har erfarenheten och kunskapen som förenklar din resa och vi är väl insatt i andra juridiska detaljer som är värda att tänka på. Bankerna på Cypern är erkänt duktiga på att hjälpa utländska kunder med skatteplanering och det är en fördel med att bli kund hos dessa. Dessutom har bankerna överlag också riktigt bra räntor och låga avgifter. 

Det finns många fördelar med att starta bankkonto på Cypern - men det kan vara en väldigt lång resa innan man kommer fram till målet. Anlitar du oss för rådgivning och professionell hjälp så går det betydligt snabbare. Det garanterar vi. 

Vi hjälper dig med detaljerna när du skall starta bolag på Cypern