Starta holdingbolag Cypern

Starta holdingbolag på Cypern – ta hjälp av oss 

Funderar du på att starta holdingbolag på Cypern? Vi har lång erfarenhet, kunskap och vana av att hantera den cypriotiska byråkratin och vi vet exakt vilka juridiska vägar som ska väljas för att saker och ting ska följa de lagar, regler och föreskrifter som finns. 

Vårt mål är att hjälpa våra klienter genom hela resan och vara med från uppstart vidare till att bolaget/verksamheten kommer igång och sätts i rullning. Våra anställda har samtliga erfarenheter som bolagskonsulter och det gör att vi snabbt kan identifiera både problem och lösningar. 


starta holdingbolag Cypern

Fördelar med ett holdingbolag 

Ser man till den stora fördelen med ett holdingbolag som har sin bas på Cypern handlar det om ett upplägg som ger skattemässiga uppsidor. Att starta holdingbolag på Cypern innebär konkret att man kan dra nytta av en lägre skattesats vid exempelvis affärer i andra länder.

Lite beroende på vilken struktur som ert holdingbolag ska byggas enligt finns också olika krav där exempelvis kapital blir en nyckelfråga. Hur den juridiska strukturen för ett holdingbolag ser ut finns olika alternativ för, men man kan exempelvis välja privat begränsade ansvariga bolag - Ltd - eller offentliga begränsat ansvariga bolag - Plc - och partnerskap. 

Vid ett initialt möte med oss så guidar vi er genom de olika alternativen och går igenom de för- respektive nackdelar som finns. Samma sak gäller exempelvis bolagsordningen: vi kan hjälpa er att få med den grundläggande information som krävs för att ert holdingbolag ska kunna registreras på Cypern. 

En komplicerad process som kräver erfarenhet 

Allt detta kan låta glasklart och lika enkelt som i Sverige. Sanningen är emellertid att det handlar om en både komplicerad och komplex process där de byråkratiska kvarnarna kan mala långsamt och där risken för misstag och fel är uppenbar.

Genom att anlita oss så garanteras ni en smidig resa från start till mål. Vår erfarenhet och kunskap blir er bästa vän i resan mot ett holdingbolag med säte på Cypern. 

Vi hjälper dig med detaljerna när du skall starta bolag på Cypern